DUNE ANTWERPEN

Op zoek naar een nieuwbouw appartement in Antwerpen? Midden in een nieuwe wijk, met een mooie binnentuin vol duingras en aan pleintje? Kies dan voor DUNE.  De mooie en ruime 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen zijn optimaal gelegen. Wil u de stad in, dan neem je de tram en ben je op 5 minuutjes in het bruisende centrum van Anwerpen voor het werk, een dagje shoppen of een gezellig avondje uit. Terug thuis komt u in het groen en de rust van deze schitterende locatie waar u kan uitwaaien en genieten van een stevige wandeling of gezellig thuis cocoonen met een boek.

Dune bestaat uit 4 kleinere gebouwen met gemiddeld 10 appartementen die allemaal beschikken over panoramische ramen (dus veel lichtinval) en een schitterend leefterras met veel privacy. U ademt de rust in van de groene omgeving waar u in woont. Een nieuw aangelegd park met speeltuin en Finse looppiste voor de sportievelingen aan een immens zeilmeer behoren tot uw dagelijkse leefomgeving. Voor snelle boodschappen, heeft u de nodige winkels en supermarkt bij de hand.

Bent u geïnteresserd? Informeer dan snel, want Dune valt erg in de smaak! De werken zijn gestart!

Zomers genieten

Hou je van licht, licht en nog eens licht in huis? Dan is Dune zeker iets voor jou, want de mooie appartementen hebben een grote leefruimte met panoramische ramen aan twee zijden waardoor je ’s winters en ‘s zomers baadt in licht. Bij mooi weer kan je genieten van de zon op je leefterras waarop je in alle rust een boekje leest, een glaasje drinkt, dineert met familie en vrienden, …

Gezellig zuiders

Kleinschalig en groen wonen in alle rust maar toch dicht bij de bruisende stad? Dat is Dune! De vier gebouwen kregen met hun lichtgele gevel een zuiders, bijna provencaals gevoel mee van de architecten. Maar toch ogen ze tegelijkertijd erg hedendaags. Bovendien zijn de appartementen ingepland in een groene binnentuin met mooie bomen en duin- en helmgras. Vandaar - inderdaad - de naam van het project.

Win-win

Dicht bij de bruisende stad maar evengoed bij park en water, bij groen en rust.

 Wonen op het appartement van je dromen met veel licht en ruimte in een nieuwe nette wijk met alle faciliteiten van supermarkt tot kapper naast de deur. Maar je bent ook even snel in de stad met het openbaar vervoer dat op wandelafstand gelegen is. Wil/moet je toch ergens met je auto heen, dan zijn alle invalswegen vlakbij. Waar wacht je nog op? Plan snel een gesprek voor meer info.

Ontdek Dune

Op zoek naar een nieuwbouw appartement in Anwerpen? Midden in een nieuwe wijk, met een mooie binnentuin vol duingras en aan pleintje? Kies dan voor DUNE.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}